Qui sóc?

Sóc Anna Flores i encara que vaig estudiar filologia, la meva trajectòria professional va transcórrer durant més de 20 anys pel món de la moda, en la direcció i gestió d’equips i fa uns anys vaig decidir dedicar el meu temps i energia a les persones en comptes dels productes, així que vaig iniciar la meva formació en Coaching i PNL.

Aquesta decisió va canviar la meva vida per sempre: quan vaig acabar la meva preparació, em vaig acreditar com Coach Professional, vaig començar a treballar de manera voluntària en organitzacions i associacions i, més tard, ho vaig fer professionalment .

Ara quan miro enrere em satisfà veure el camí recorregut, no ha estat fàcil, fins i tot algunes vegades ha estat dur, però ara sento que la meva vida té sentit, perquè ser un instrument per al desenvolupament humà fa que el meu treball sigui una font d’aprenentatge i creixement continus.

Ser testimoni cada dia dels canvis positius que cadascun de nosaltres pot dur a terme de manera individual i de la influència que tenen en el nostre entorn manté viva en mi la idea juvenil que podem fer realment un món millor. Com? Començant per nosaltres mateixos.

Una mica més sobre mi

Com a Coach tinc com a únic objectiu acompanyar als meus clients en la presa de les seves pròpies decisions facilitant el canvi a través del Coaching i la PNL. Cada procés és únic, com a únic és cada individu, però la meva manera de dirigir cada procés sempre és la mateixa: sentint un profund respecte pel meu client i creient sincerament que els recursos necessaris estan en el seu interior.

Com a formadora sóc molt acurada a escollir les organitzacions amb les quals col·laboro, només ho faig amb escoles que comparteixen els meus valors: treballar pel desenvolupament humà des del profund convenciment que qualsevol persona té tot el potencial en el seu interior i que el meu treball és ser simplement un instrument perquè dit potencial aflori. Això sí, el millor instrument possible.

Després de certificar-me com Practitioner de PNL i Màster de PNL em vaig formar com Entrenadora Internacional de PNL, Licensed Trainer of NLP™ i Licensed NLP Coaching Trainer™per The Society of NLP™, avalada pel Dr. Richard Bandler®, co creador de la Programació Neuro Lingüística , per dictar cursos de PNL i Coaching certificats internacionalment.

Sóc Especialista en Psicoteràpia i Hipnosi Ericksoniana per l’ Instituto Erickson de Madrid  i Trainer Internacional d’ Hipnosi Ericksoniana Aplicada avalada per l’ Asociación Hispanoamericana de PNL & Hipnosis per impartir certificacions internacionals d’ Hipnosi Ericksoniana.

Soy Especialista en Psicoterapia e Hipnosis Ericksoniana por el Instituto Erickson de Madrid  y Trainer Internacional de Hipnosis Ericksoniana Aplicada, avalada por la Asociación Hispanoamericana de PNL&Hipnosis para impartir certificaciones internacionales de Hipnosis Ericksoniana.

Estic acreditada com Professional Certified Coach (PCC) per la International Coach Federation. Master Certified Team & Corporate Coach, Advanced Certified Professional & Executive Coach, acreditats per l’Associació Espanyola de Coaching (ASESCO) i per la ICF i certificada com Generative Coach per The NLP University. Preparadora Verbal per INTEC  i me he format amb entrenadors de talla internacional com Richard Bandler, John La Valle, John Grinder, Gabriel Guerrero, Robert Dilts, Teresa García i Stephen Gilligan.

També sóc autora de Comunicación desde la PNL (ICB Editores) i de Pon rumbo a tu felicidad, (Editorial EDAF).

icflogo07 logosnlpANNA FLORES. AHPNL

Donar el millor de mi en cada procés. Els meus clients, particulars o empreses, poden esperar de mi un lliurament total, una visió enriquidora de la seva realitat i la meva plena confiança en les seves possibilitats. Cada persona percep el món a partir d’un marc de referència creat a través de les seves experiències vitals i elabora un mapa a l’interior de la seva ment, però, com Korzysbski va assenyalar, el mapa no és el territori. Segons aquest principi compartit per Milton Erickson i els creadors de la PNL, cadascun de nosaltres no respon pròpiament a la realitat (territori) sinó a la percepció que té de la mateixa (mapa).

El secret és comprendre el mapa del client i fer intervencions que enriqueixin el seu mapa sense la necessitat de canviar-ho, que el client tingui més opcions de comportament, noves creences que el potenciïn, respostes emocionals adequades…

Assoliments del meus clients

Aconsegueixen l’objectiu 98%
En menys de 6 sessions 93%
En menys de 4 sessions 84%

Les meves col·laboracions

 

Grupo Forma organitza i desenvolupa plans de formació adaptats a les necessitats de les empreses. Anna Flores imparteix cursos de Comunicació Eficaç i Vendes amb PNL.

logo UOC

La UOC és una universitat en línia, reconeguda internacionalment, amb més de 50.000 estudiants. Anna Flores imparteix tallers amb tècniques de Coaching i PNL.

L’Escola Superior de Comerç i Distribució és la única escola universitària i de negocis especialitzada en comerç, distribució i retail. Anna Flores imparteix cursos a mida per a empreses.