CINDY PENYALVER

Qui sóc?

Sóc Cindy Peñalver Martínez. Vaig néixer a Lausanne, Suïssa.

Amb sis anys vaig venir a viure a Barcelona i aquí estic, enamorada d'aquesta ciutat, que ja és la meva ciutat.

M'apassiona l'art en totes les seves formes i com mantra vital m'encanta la frase "Que ningú arribi mai a tu sense que en marxar se senti una mica millor i més feliç".

Sóc mare d'un nen i d'una nena i la maternitat m'ha portat a replantejar-me quin tipus de persona vull ser, ja que crec que l'exemple és la millor manera d'educar.

Un dia vaig decidir sortir de la meva zona de confort, i després de dotze anys en el món de la pedagogia, vaig decidir fer un gir a la meva vida professional (i personal), i dedicar-me al Coaching amb PNL.

M'impulsa en aquest camí el desig d'acompanyar, d'una banda, persones en els seus viatges cap al seu creixement personal i aconseguir els seus objectius i, de l'altra, facilitar eines en el món de l'educació.

Per això, imparteixo formacions basades en la fusió de les disciplines que aplico tant a les meves sessions individuals com a les sessions per a famílies i parelles. El disseny dels cursos que facilito es basa en eines de la millora de la comunicació i en la millora de la relació entre adults i nens.

Les meves credencials

M'he llicenciat en Pedagogia per la Universitat de Barcelona.

Sóc Coah Experta en PNL , certificada internacionalment com a Licensed NLP Coach per The Society of NLP™ i avalada pel Dr. Richard Bandler®, co creador i pare de la Programació Neuro Lingüística. Estic certificada internacionalment per la Positive Discipline Association com a Facilitadora de Disciplina Positiva per a famílies i parelles.

He cursat l'itinerari complet de formació actoral a l'escola d'Interpretació Nancy Tuñón i Jordi Oliver, fet que m'ha aportat habilitats de comunicació i expressió. Durant 12 anys he treballat com a Directora Pedagògica a una escola del primer cicle d'educació infantil, transformant el projecte educatiu i la metodologia en una pedagogia viva i respectuosa.

En l'Institut Anna Flores realitzo  sessions individuals amb clients i sessions per a parelles i famílies. També imparteixo cursos basats en eines del Coaching, PNL i Disciplina Positiva.

El meu compromís

Donar el millor de mi en totes i cadascuna de les sessions que faig.

Acompanyar des del respecte i el no judici a totes les persones que inicien un procés amb mi.

Exercir la meva professió des dels meus valors ajudant els altres a que aconsegueixin una vida alineada amb el que són i amb el que volen, entenent que cada persona és única i especial.

Crec profundament en que tots i totes tenim les eines que necessitem per aconseguir els nostres propòsits i els nostres objectius.

Treballar amb professionalitat, ètica, humilitat i alegria.

Per a mi el secret de l'èxit és fer allò que volem fer. Que els nostres actes vagin de la mà dels nostres valors.