Què és el Coaching?

Què és Coaching?

El Coaching és una disciplina que consisteix en una relació professional continuada que ajuda a les persones a obtenir resultats extraordinaris en la seva vida. És un procés basat en una sèrie de converses estructurades, on el client marca els seus objectius i on el Coach, a través de preguntes poderoses, convida al client a la reflexió i l’acció posterior, perquè si no hi ha acció no podem anomenar-lo Coaching.

El Coaching proporciona major enfocament de la situació, ampliació de la consciència i augmenta les opcions per aconseguir qualsevol objectiu, ja sigui professional o personal.

En un procés de Coaching el focus és l’objectiu, el Coach acompanya al client en el disseny d’un pla d’acció per aconseguir-ho, partint sempre de la situació en la qual es troba el client sense aprofundir en els motius que l’han causat. Se sol dir que en Coaching no preguntem per què, preguntem per a què .

Anna Flores: “Perquè contractar-me?”

  • Per la meva acreditació de la International Coach Federation com PCC
  • Pel meu nivell de compromís,implicació i optimitzaciódel temps
  • Per la meva expriència com Coach professional i Formadora de Coaching
  • Pels meus resultats: 93% dels objectius assolits en menys de 6 sessions

Què diuen els clients?

Lempresa on treballo està passant per uns moments molts durs i el meu estat emocional i la concentració estaven molt alterats. El procés de Coaching amb Anna Flores ha estat una solució ràpida i eficaç. Li estic molt agraïda.
Elisabet Martí, Directora RRHH.Barcelona
Vull manifestar el meu profund agraïment a l’Anna pel seu recolzament en un procés de Coaching per a fer un canvi personal. Em va motivar, animar i acompanyar i va fer que el camí fos més fàcil i agradable.
Raquel Marcet, Profesora.Barcelona
Contratamos los servicios de Coaching de Anna Flores para optimizar los recursos de la empresa en un período de ajustes en el  mercado. Comenzaron a cerrar mis competidores en nuestra zona de influencia y afectó negativamente a nuestra planificación. En sólo unas sesiones organicé los departamentos implicados y obtuve resultados muy satisfactorios.
Ramón Gracia, Empresari. Barcelona
Vaig contractar l’Anna per millorar el meu rendiment professional i superar problemes d’insomni. Vaig començar a dormir des de la primera sessió. Encara no m’ho puc creure.
Joaquim Pascual, Director Comercial.Sant Cugat,Barcelona
Gràcies, Anna, per ser tan concreta, directa i ràpida.El temps per a mi és vita i tu l’optimitzes al màxim
Norbert Sallés, Dissenyador Gràfic. Granollers