Entrenadora oficial del
Dr. Richard Bandler©

Professional Certified Coach per la ICF

0%
Del temps del curs destinat a la pràctica
0%
D’alumnes s’inscriuen per recomanació
0%
Exemples reals perquè ensenyo el que aplico

He aparegut a:

Què et puc oferir?

Què diuen de mi?

De l’Anna Flores no només aprens tècniques de PNL i Coaching.

Amb l’Anna descobreixes el potencial que tens com a persona i el lluny que pots arribar.

Són vitamines per a l’ànima.

Tere Sitjes, Psicòloga. Cardedeu

El Practitioner de l’Anna Flores va ser la meva millor inversió dels últims anys. L’Anna ensenya les eines de PNL millor que ningú i em va treure la por a volar que tenia de fa 16 anys i el tabac! Per mi, és la millor PNLista a Espanya i la recomano a tot el món. Gràcies Anna.

Marc Reklau, Coach i autor Bestseller. Barcelona

¿Quieres pasar de hacer un uso neutro del lenguaje a emplearlo de tal forma que te facilite vender, ayudar, convencer, explicar, enseñar…? Descubre la PNL. ¿Quieres, además, dominarlo desde un aprendizaje subjetivo, magistral y único? Descubre a Anna Flores.

Juan Diego Salinas, Coach Executiu Senior. Màlaga

Vaig estudiar amb l’Anna el Practitioner de PNL. És una gran professional, amb un enorme sentit de l’humor i valentia. Més tard, vaig realitzar amb ella un treball personal, del que li estic molt agraïda, ja que torno a sentir en mi la força i la seguretat que havia perdut. Gràcies Anna, de tot cor.

Inés Giménez, Coach Executiva. Barcelona

Conocí a Anna Flores como entrenadora de PNL en un curso de Licensed Practitioner de PNL en Málaga.
Como formadora en PNL es única y brilla en cada una de sus clases con su forma de acercarnos a la materia gracias a sus grandes conocimientos y experiencia, su naturalidad, sus dotes de comunicación y su pasión por lo que hace. Sin lugar a dudas, es un referente en PNL y la recomiendo al 100%, su manera de enseñarnos y el conocerla como persona han marcado gratamente mi camino.

Mapi Sosa Santana, Coach Executiva. Màlaga

He tenido la suerte de cruzarme con Anna en mi camino hacia la certificación como Master PNL y puedo describir mi aprendizaje con ella con tres palabras:
(P)asión: le gusta enseñar y enseña lo que le gusta.
(N)aturalidad: sencillez, claridad y todos los conceptos aplicables desde el primer momento.
(L)uz: Anna alumbra un camino de descubrimiento de posibilidades personal y como una comadrona alumbrará al maestro que llevas dentro.

Marcos Álvarez, Retail Coach. Bilbao

El Practitioner em va ajudar moltíssim a nivell personal. Treballo com a Directora de RRHH i la veritat és que vivia en un entorn molt estressant, que, unit al fet que em costava molt desconnectar, feia que estigués sempre en tensió. Gràcies a les situacions de trànsit que practiquem al curs, l’Anna em va salvar i ara treballo sense estrès. Així mateix, ho utilitzo gairebé sense pensar en el meu dia a dia en un treball relacionat 100% amb les persones. T’adones que molts dels límits que tenim ens els posem nosaltres mateixos i pots ajudar als altres, gràcies a la PNL, a eliminar-los. Deixaràs passar l’oportunitat d’eliminar els teus?

Laura Cespedosa, Directora de RRHH. Barcelona

Cursos de Coaching i PNL a Barcelona

cPractitiones_PNL

El Licensed Practitioner of NLP®, és un curs certificat internacionalment per The Society of NLP™ i el Dr. Richard Bandler® co creador  de la PNL. És el primer nivell de PNL en el que  s'adquireixen les competències per poder aplicar la PNL a terceres persones. VEURE CURS

Master PNL

El Licensed Master Practitioner of NLP®, te certificat internacional de The Society of NLP™ signat pel Dr. Richard Bandler®, co creador de la PNL. És el segon y últim nivell de PNL,en la línia "bandleriana" i és una formació per adquirir autèntic mestratge. VEURE CURS

Curs de Coaching Professional

Una formació que prepara per exercir el Coaching de manera professional, on els assitents desenvoluparan les comptetències del Coach per dedicar-se al Coaching personal o Executiu. Imprescindible per acreditar-se com Licensed NLP Coach™. VEURE CURS

Coach Expert en PNL

Formació per ser Coach professional amb especialitat en PNL. Un programa complet amb diversos mòduls de Coaching i PNL i l'exigència de pràctiques supervisades amb clients reals per ser certificat per The Society of NLP™ com Licensed NLP Coach™ VEURE CURS