Què és la PNL?

La PNL, com habitualment és coneguda la Programació Neurolingüística, és una metodologia centrada a comprendre com funcionen els nostres processos mentals i especialment en la influència que té el llenguatge sobre la nostra programació mental i altres funcions del nostre sistema nerviós.

La PNL es pregunta com fem el que fem i quina relació hi ha entre els nostres comportaments i les nostres experiències. Ens ensenya a “reprogramar” (programació) la nostra ment utilizant el llenguatge (lingüística), que codifica l’experiència percebuda pel sistema neurològic (neuro), i d’aquesta manera poder obtenir excel.lents resultats  en qualsevol dels àmbits de la nostra vida.

És un mètode que ofereix tècniques concretes per a superar limitacions, generar estats interns positius, augmentar l’autoconfiança, desbloquejar frens emocionals, canviar hàbits, comunicar influentment, guarir fòbies, millorar les relacions, eliminar creences limitants… És un mètode que ofereix un aprenentage profund per a comunicar-te d’una manera saludable i positiva amb el teu  entorn i amb tu mateix.

Per a què serveix la PNL ? Per a qui és convenient? En quins àmbits d’actuació?

La Programació Neurolingüística està considerada actualment com una valuosa àrea del coneixement que proveeix de tècniques per millorar la comunicació amb els altres i amb un mateix. En centrar-se en la comprensió dels processos interns proporciona control sobre el que sentim i fem i ens fa més efectius en qualsevol àmbit de la nostra vida.

[/fusion_text]La PNL ha creat tècniques específiques per canviar hàbits. L’hàbit és un comportament pel qual no es necessita amb prou feines esforç ni concentració i que es genera després de repetir-ho durant un temps. A més una de les condicions que defineix l’hàbit és que sigui una conducta apresa i no innata.

La PNL és molt coneguda per tenir un alt percentatge d’èxit a tractar hàbits nocius com el fumar, mossegar-se les ungles, menjar dolços a l’excés… El model de canvi d’hàbits que aplica l’Anna Flores a les seves sessions inclou una tècnica de PNL per fer una associació  desagradable a l’hàbit nociu  i a continuació fixa el procés amb un exercici d’ hipnosi ericksoniana per instal·lar en l’inconscient del client la llibertat de no seguir depenent de l’hàbit.PNL per canviar d'hàbits

La PNL obté molt bons resultats en períodes relativament curts de temps en la gestió emocional. La PNL ens pregunta com fem el que fem, com “arxivem” l’experiència en el cervell i com responem a ella, per això podem canviar-la. Quan un client vol millorar algun aspecte de la seva vida la resposta emocional de la qual no li satisfà, no hi ha canvi en la situació ni en l’entorn, el canvi consisteix en la manera en el qual el client ho percep, és a dir, canvia la seva resposta emocional.

Els següents son exemples dels objectius mes demandats pels clients:

[/fusion_text]
 • Augment de l’autoestima
 • Increment de la seguritat i autoconfiança
 • Reducció de l’estrès
 • La PNL millora la teva vida

 • Millora d’habilitats socials
 • Superació de traumes
 • Desenvolupar habilitats de comunicació
 • Augment de la concentració( estudis o treball)
 • Gestió de crisis puntuals:divorci, acomiadament, exàmens…
 • Cura de fòbies: insectes, rèptils, por a volar, por a parlar en públic, por a l’alçada..

[/fusion_text]

La Programació Neurolingüística dóna excel·lents resultats al món de l’esport, de fet esportistes d’elit utilitzen tècniques de PNL per generar un estat intern tan poderós que els serveix per programar l’èxit. Està àmpliament demostrat que l’estat anímic, la concentració mental i les creences positives tenen una gran influència en l’assoliment dels objectius esportius i que, moltes vegades, són aquests elements els que marquen la diferència entre un esportista mediocre i un d’excel·lent.

 • Aporta una nova manera  de mantenir l’actitud d’èxit en la pràctica de l’esport
 • Brinda eines internes de seguretat i confiança per assegurar el triomf de manera consistent i inconscient
 • Ensenya el domini de l’espai,els moviments corporals ,les sensacions i les emocions per produir l’alt rendiment

PNL per l'esport

Punts clau de la PNL

 • Amplia la consciència sobre les pròpies capacitats
 • S’ enfoca en la solució, no en el problema
 • Proporciona novas opcions de comportament
 • Ensenya a flexibilitzar la conducta
 • Millora la comunicació amb els altres i amb un mateix

Què diuen els meus clients?

Una amiga em va recomenar la feina de l’Anna amb PNL i quan em va dir que em curaria la fòbia en una sessió o dues, no m’ho podia creure, no estava preparat…Però va funcionar !!! Li ho agraeixo molt
Luis Sabater, Tècnic informàtic.Barcelona
Moltes gràcies, Anna,per haver-me ajudat a deixar enrere una relació que em perjudicava. Sembla que hi ha més llum a la meva vida ara!
Maria Soler, Comercial de Banca.Mataró
La meva cunyada va  fer un curs de PNL amb l’Anna Flores i em va dir que li havia canviat la vida. Jo vaig pensar que exagerava però tenia raó: en 5 sessions vaig superar una depressió amb agorofòbia.
Sara Martín, Dissenyadora gràfica. Barcelona
Anna Flores és una gran professional de la PNL, té una manera de generar opcions (encara que ella insisteixi que sóc jo qui les ha trobat) que m’ha facilitat superar un moment molt difícil a nivell laboral.
José Parrón, Empresari. Barcelona
En una sola sessió de PNL  l’Anna ha conseguit que camvïi la mala  relació que tenia amb el meu cap. Em va semblar màgia!!!
Imma Gracia, Funcionària. Barcelona
Superar les meves pors ha estat clau per trobar una nova feina, quan tothom em deia que no marxés d’on era.L’Anna va confiar en mi i em va donar la força suficient. Gràcies, Anna.
Isabel Gómez, Asessora Comercial. Barcelona
Gràcies , Anna, per ser tan concreta, directa i ràpida. El temps és vital per a mi i tu realment l’optimitzes al màxim utilitzant PNL i Coaching.
Norbert Sallés, Disenyador Gràfic. Granollers
Le pedí información a Anna sobre su curso de PNL en Madrid para mejorar una área de mi vida, y me aconsejó empezar un procespo individual de PNL y Coaching para conseguirlo. En tres sesiones empecé “ser otra persona”. Le estoy muy agradecida. Este verano voy a desplazarme a la playa para hacer su curso de PNL en Barcelona. Gracias por todo.
Patricia Salomón, Agente de Seguros. Madrid