La formació per a empreses  més demandada

Com ja he assenyalat, la meva formació per a empreses està dissenyada a mida del client i és tan pràctica que jo prefereixo cridar-la entrenament, perquè els assistents integren els coneixements mitjançant exercicis i dinàmiques de grup, podent aplicar les habilitats adquirides immediatament després de la formació.Les meves càpsules formatives van dirigides a empreses i professionals que desitgin aconseguir l’èxit basant-se en la millora contínua, adquirint no només nous coneixements sinó també aprenent noves competències.

Els mòduls de la meva formació per a empreses i organitzacions estan basats en el NLPCoaching®, amb utilització d’eines de Coaching i PNL i tots els contextos susceptibles de ser millorats són un terreny fèrtil per obtenir excel·lents resultats per això són molt diversos els àmbits d’actuació ( Vendes, Formació, Educació, Comunicació, Negociació, Cuidat de persones…), però les meves especialitats són les centrades en el domini de la comunicació persuasiva.

Àrea de gestió emocional

Formació per a empreses concebuda com a tallers pràctics per gestionar estats anímics que influeixen en desenvolupament de l’activitat professional. A pesar que cada formació està dissenyada a mesura de l’empresa , recomano un mínim de 8 hores d’entrenament , perquè les eines de NLPCoaching® que configuren el taller no siguin simplement més coneixements, si no que serveixin per posar-les en pràctica immediatament en finalitzar la formació.

 

Formació per a empreses .Motivació

Motivar l’equip

Formació per a empreses- Equip

Cohesió de equips         

Formació per a empreses- Bon clima

Bon clima laboral

Àrea de Comunicació

Amb el llenguatge, ja sigui verbal o corporal, s’expressa la interpretació de cada individu fa de la realitat. Aprendre a utilitzar-ho de manera influent i persuasiva és una de les eines més poderoses per vendre, convèncer, ensenyar…Estructuro la formació per a empreses en mòduls que s’adapten en termes de durada i necessitats concretes, però la base de l’entrenament és desenvolupar les habilitats de la comunicació eficaç.

Formació per a empreses- Augment de vendes

Augment de vendes amb PNL

 

Formació per a empreses- Connexió client

Connectar amb el client

Formació per a empreses- El llenguatge del client

Parlar el llenguatge del client

 

Formació per a empreses. Llenguatge corporal

Influir amb el llenguatge verbal i corporal

 

Formació per a empreses. Atenció persuasiva

Atenció telefònica persuasiva

 

Formació per a empreses. Presentacions.

Presentacions magistrals