Coaching amb PNL

Les sessions individuals de Coaching amb PNL són convenients per a qualsevol persona interessada a millorar algun aspecte de la seva vida. El meu model de treball està basat en l’aplicació del NLPCoaching©, tant en sessions presencials com en les sessions per videoconferència. És un model d’acompanyament que fusiona aquestes dues disciplines, el Coaching i la PNL( Programació Neuro Lingüística) amb la hipnosi ericksoniana  perquè aflori tot el potencial intern del client.

Amb les eines de Coaching, el client, en primer lloc,  posa el focus en el seu objectiu prenent consciència de la situació en la qual es troba per, a continuació, dissenyar un pla d’acció que el porti fins a la meta. Durant aquest procés, el client detecta tant les seves habilitats i capacitats com les seves dificultats i limitacions.

No obstant això, adonar-se de la situació, conèixer-la i comprendre-la, en la majoria d’ocasions, no és combustible suficient per engegar el motor del canvi.

Molts clients manifesten “Ja sé que hauria de fer x, però… no puc!!!”. En aquest punt és quan entra en joc la PNL. Les tècniques de PNL “reprogramen” la ment per eliminar les pors, les creences limitants, els pensaments negatius, les seqüeles d’una experiència anterior, els hàbits nocius, les conductes no beneficioses i els bloquejos emocionals.

La PNL desactiva els automatismes inconscients per instal·lar noves maneres de comportar-se i sentir-se.

Per a què serveixen?

Les sessions individuals de Coaching amb PNL serveixen per aconseguir qualsevol objectiu ja sigui personal o professional: reduir l’estrès, millorar les relacions personals, desenvolupar habilitats socials, comunicar eficaçment, augmentar la concentració en els estudis o la feina, superar traumes, curar fòbies, gestionar crisis puntuals (divorci, acomiadament, exàmens, presentacions), millorar la gestió del temps, incrementar la seguretat i autoconfiança, augmentar l’autoestima, deixar de fumar, menjar saludablement…

 

Quantes sessions?

És difícil saber prèviament quant durarà un procés concret, però el 84% dels meus clients aconsegueixen la meta en menys de quatre sessions. En funció de l’objectiu del client, a la primera sessió es pot donar una estimació del nombre de sessions, durada i freqüència. El meu model de sessió estàndard té una durada de dues hores i les estadístiques publicades són sobre la base d’aquest tipus de sessió. No obstant això, també ofereixo sessions d’una hora a clients que no disposen del temps suficient.

 

Com sol·licitar-les?

Pots escriure’ns des de la pàgina de contacte o des del botó de sota i explicar-nos breument quina és la qüestió a treballar. Et contestarem el més aviat possible, amb un límit de 48 hores, informant-te de les tarifes de les sessions. Quan decideixis seguir endavant, t’agrairem que ens confirmis el tipus de sessió que prefereixes (una hora o dues hores) i la teva disponibilitat horària. Per finalitzar t’oferirem almenys dues opcions perquè triïs la que et resulti més convenient.

Contacta’m per la teva sessió